22. elokuuta 2015

WKND 2015

Lähdettiin tyttöporukalla viimeisellä kesälomaviikolla kohti Helsinkiä ja Weekend festareita. Sullouduttiin yhdessä matkatavaroiden kanssa mun "farkkuun" ja vuorotellen ajaen matka taittui ihan rattoisasti. Yhteensä matkaa tuli noin 1000 km ja on tähän mennessä pisin matka, joka ollaan ilman vanhempia tehty. Hiemanhan meitä kaikkia jännitti, miten osataan Helsingin keskustassa ajaa tai kestääkö auto edes perille saakka, riittääkö bensa ynnämuu.. :D

Helsinkiin ja parkkihalliin päästyämme majoituimme Sokos Hotel Presidenttiin, kahteen eri huoneeseen. Ekana iltana lähettiin kiertelemään kauppoja ja katselemaan mitä seuraavana aamuna vois ostella, käytiin syömässä ja tsekkaamassa myös Hard Rock Cafe.
























Perjantaiaamuna tosiaan syötiin kattava aamupala ja lähettiin kiertää Helsingin kauppoja. Kun oltii shoppailtu tarpeeksi, hypättiin metroon ja suunnattiin festarialueelle. Siellä saatiin aika pitkä tovi odotella, ennenkuin meitä päästettiin sisään, mutta oli se sen arvoistakin!














Lauantaiaamusta käväistiin taas vähän kiertelemässä kauppoja jonka jälkeen suunnattiin taas festarialueelle. Tälläkertaa jonotus oli edellistäkin pidempiveteinen. Noh, lopulta päästiin alueelle ja ilta oli kyllä yksi unohtumattomimmista!




Sunnuntaiaamuna kaikkia väsytti ihan hirveenä, mut ei siinä muu auttanut, kuin lähteä takaisin päin ajelemaan. Kotona oltiin kuuden maissa. Mahtava reissu, mahtava porukka ja mahtavat muistot jäi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti