25. toukokuuta 2016

TULEVA YLIOPPILAS

Maanantai oli tämän kuun yksi odotetuimmista päivistä. YTL julkaisi kevään 2016 ylioppilaat, sekä kirjoituksien tulokset! Olin ensimmäisenä kansliamme ovella puoli yhdeksän maissa vastaanottamassa tuloksia, heti sen jälkeen kun wilmaan pärähti onnitteluviesti rehtorilta. Viisaudenhampaani oli poistettu vartti aiemmin ja yritin sopertaa kiitoksia jokaiselle onnittelijalle. Olin kuulema säällittävän näköinen, mutta silti suunnattoman onnellinen kanslistimme sanoin :)

Kirjoitukset eivät kohdallani menneet kovin nappiin, mutta jos muistelee sitä, kuinka olin jo vastaanottanut koulupaikan ammattikoulusta hevospuolelta tietäen olevani liian tyhmä lukioon, pärjäsin loistavasti! Kuuden aineen rivi menee ABCBAA. Äidinkieli hieman harmittaa, koska se lähti maaliskuussa pistettä vaille M ja nyt palasi takaisin kuutta pistettä vaille M. Pitkä matematiikka taasen oli positiivinen yllätys arvosanalla B!

Juhlia tosiaan vietetään 4.6. kotonani sukulaisten kesken, vaikkakin avoin kutsu tulee lehteen. Kutsuin kuitenkin opettajamme erikseen, sekä muutamia kavereita, jotka eivät oletettavasti hirveänä paikallislehteämme lueskele. Jatkoille menemme toivottavasti koko porukalla yhteisen kaverimme luokse, josta jatkamme ennen baariin siirtymistä hotellimme rantaan, jossa nuorempi väki yleensä juhlistaa koulujen päättymistä. Tätä on odotettu!


4 kommenttia:

  1. Suuret onnittelut valmistumisesta! :) Nauti siitä päivästä, koska se oli ainakin mun osalta parhaimpia päiviä mun elämässä! :)

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
  2. Onnea sinulle ja hyvää kesää!

    http://jenni-aleksandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista