16. toukokuuta 2016

KOIRANÄYTTELYT 14.5.

Lauantaina käytimme nuorimmaistamme ensimmäisissä näyttelyissään Reisjärvellä. Näyttelytilanteita varten oltiin harjoiteltu paikkakunnallamme järjestetyissä ilmaisissa harjoituksissa, jotka olivatkin hyvin suosittuja suuren joukon myötä. Ensimmäinen harjoittelukerta oli hyvin jännittävä, sillä uutta asiaa oli paljon, mutta loppua kohden Pekko alkoi rauhoittua sekä väsyä. Seuraavat kerrat menikin sitten jo paremmin.

Erittäin hyvänlaatuinen videokameralla otettu kuva :D

Näyttelyistä ei missään vaiheessa ollut suuria odotuksia, koska Pekko nyt vuoden ikäisenä näyttää vielä aika pentumaiselta ja tosiaan kokemusta oikeista näyttelyistä ei ollut. Karva pojalla on todella hyvä ja siitä saatiin myös kehuja! Oltiin näyttelypaikalla jo ennen 9 ja arvioitu kehän alku klo 11. Edellinen kehä venyi kuitenkin yhteen, ennenkuin päästiin tositoimiin. Poika oli siinä vaiheessa jo hyvin kyllästynyt odotteluun. Kehässä iski hirveä jännitys ja häntä laski välittömästi. Liikkeessä Pekko kulki ihan hienosti, mutta seisominen turhautti ja tuomari oli hieman pelottava. 


Pekon luokassa - suomenpystykorvaurokset, juniorit - oli neljä kilpailijaa, joista poika sijoittui kolmanneksi. Parempi sija olisi luultavasti tullut jo rohkeammalla käytöksellä, sekä hieman näyttävämmälllä liikkeellä. Kuten jo aiemmin mainitsin, karva oli loistava ja tuomarin mielestä aikuismaisin, mutta esimerkiksi pää oli liian pentumainen. Tulos ei kuitenkaan harmita yhtään, saatiimpahan Pekolle kokemusta ja nyt odotellaan pojan miehistymistä seuraavia näyttelyitä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti